Főoldal

Csizmák          Bokacsizmák           Cipők           Kiegészítők           Árlista           Referenciák           Javítás           Akciók

Ha felhúzol egy pár GÁBOR csizmát a minőségbe lépsz bele. A western és motoros csizmákat a GÁBOR-tól szakképzett cipészek kézzel készítették, (bőrből, faszeges technológiával) akik büszkék arra, hogy tovább vihetik a régivilág tradícióját. A csizmákat úgy alakították ki, hogy annyira kényelme bennük járni, mint amennyire jó rájuknézni. A megfelelő gondoskodás megnőveli a csizma életét és kényelmét. Minden western és motoros csizmát hosszú, finom készítés alá vetettek, ami hangsúlyozza a stílust és megvédi a bőrt. Hogy megőrizzük ezt a kikészített állapotot, mindig kövesse ezt a pár egyszerű lépést:

-A csizmát nedves ronggyal tisztítsa. Ne használjon olajos kenőzsírt, vagy tisztítószert.

-Képezzen enyhe védőréteget a bőrön minőségi, viaszos, parafinos bőrfényezővel, vagy pasztával. Nubuk bőr esetén: protektor impregnálót használjon.

-Polírozza tiszta, száraz ruhával, vagy gyengéd kefével.

 

A csizmák talpát és sarkát gumiréteg borítja, biztosítva a csizmák jobb kopásállóságát. A gumirétegek elhasználódása esetén, időben cserélje azt le, szakműhelyben. Egy kevés gondoskodás és ápolás meghosszabítja a western és motoros csizmák életét és kényelmét.